14/21

“Als je het kunt dromen kun je het ook doen.” zei Disney; “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.” zei Pipi; “Op glad ijs zal ik vast niet zomaar verzuipen.” zei Ellen. Als zorgzame zwemdocente én fanatiek schaatser klopte Ellen Hofstede ooit bij Siebert & Wassink aan. Ze zag zichzelf niet de rest van haar werkzame leven, spartelende kinderen leren om hun hoofd boven water te houden. Dus gingen de haak en het fluitje aan de wilgen, de schaatsen in het vet en de stoute schoenen aan. Ze begon aan een gedurfd omscholingstraject tot managementassistent en zocht een geschikte stageplaats.

Over zoveel durf, drive en daadkracht hoefden we niet lang na te denken. Ellen werd onze eerste stagiair en aansluitend ook onze eerste officemanager. Daarmee legde zij de basis voor het gedegen proces en de topkwaliteit, waarmee we ons nog steeds onderscheiden binnen de branche. Als je iets van Ellen kan verwachten is het accuratesse. Ellen verwelkomde ontelbaar veel klanten en kandidaten, controleerde jarenlang iedere Maandagmorgen-quote op taal en spelling, werkte duizenden CV’s uit en corrigeerde onvermoeibaar de ene na de andere assessmentrapportage. Scherpte en zorgvuldigheid van academische klasse, met een vleugje zachte g. De eerste jaren als officemanager, de laatste jaren als financieel specialist.

Nu gooit ze opnieuw het roer om voor een carrièreswitch. Vanaf 1 juli verruilt Ellen het vertrouwde adviesbureau voor een nieuw avontuur bij de Universiteit Twente.

Een baan die voor Ellen op het ideale moment uit de lucht kwam vallen. Even plotseling als plezierig. Zo’n mooie kans dat over één nacht ijs gaan, voldoende was om ja te zeggen.

Soms moet je stoppen om verder te komen. Een van onze trouwste collega’s gaat Siebert & Wassink verlaten. 14 uit 21 jaar was ze deel van ons team. We zullen Ellen missen maar wensen haar donders veel plezier en succes bij de UT. High Tech, Human Touch is het motto van deze meest ondernemende universiteit van Nederland. Wat dat betreft blijft ze dichtbij.

En voor de ‘financial potential’ die zich afvraagt wat hij of zij de komende 14 jaar gaat doen, hebben we in ons topteam dus een vacature van junior controller vacant!!

Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden