Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Durf te delen

"Je geest wordt rijk door wat je ontvangt, je hart door wat je geeft."

‘Delen is het nieuwe vermenigvuldigen’. Het was de titel van ons eerste inspiratieboek voor relaties. Uit onze quote-500 der geestelijke rijkdom kozen we de 50 meest waardevolle maandagmorgen-bespiegelingen om te delen aan de koffietafel.

Anno nu associëren we delen steeds meer met het posten van selfies, winacties en persoonlijke belevenissen op de sociale media. Delen is verworden tot aandacht vragen. Wij delen ons leven met facebook die op haar beurt onze intieme gegevens deelt met haar adverteerders. Opdat we vervolgens onze aankopen maar weer trots op facebook zullen delen. Een soort van circulaire aandachts-economie.

De titel van ons quoteboek ging echter over de oorspronkelijke betekenis van delen en vermenigvuldigen. Het zorgen dat ieder een deel krijgt, zodat het gezamenlijke totaal erdoor vermeerdert. Je moet eerst kunnen delen om te kunnen vermenigvuldigen. Hoe waar die visie zou blijken konden we toen nog niet bevroeden.

Die titel op het boek zou uiteindelijk de aanleiding vormen voor een grote en gedurfde stap naar de toekomst. Het delen van onze inzichten, talenten én aandelen met een nieuwe partner bij Siebert & Wassink. Die op zijn beurt bereid was, om zijn kwaliteit, drive en power met ons te delen.

‘Een dromer, een draver en een drammer’. Drie ‘durvers’ die elkaars kracht versterken en bereid zijn om elkaars valkuilen te overbruggen. Het vermenigvuldigen door te delen, bleek een gouden greep. Inmiddels zijn we al heel wat maanden en herdrukken verder.

We hebben ons team met een aantal prachtige professionals mogen versterken. Verschillen in expertise en kwaliteit, vanuit een gezamenlijke visie en mentaliteit. Alles op z’n plek, om organisaties met talent te versterken.

2018 bleek inderdaad een bijzonder jaar waarin alles op z’n plek zou vallen. Oudgedienden en nieuwbakken collega’s die om elkaar en onze klanten geven, een nieuwe huisstijl, vernieuwende diensten, nieuwsgierige klanten en last but not least een fonkel nieuwe BV met een veelbelovende formule: Ventiv Engineers.

Wij wensen u feestige dagen en een onmeunig mooi 2019. Vanaf 3 januari staan wij in de startblokken om uw organisatie weer met ons talent te mogen versterken. Ook in 2019 delen we graag weer elke maandag een bezielende gedachteprikkel met u. Een tweede editie van het boek is inmiddels in de maak. We zijn razend benieuwd welke bijzondere ontwikkelingen die ons dit keer zal brengen.

Durf te delen en geef niet op maar om elkaar!

Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy