Go go go!

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.

Met name het rennen, vliegen en weer doorgaan. Dat is wat soms het werk met je doet. Soms maak je even een fixe smakkerd, maar je staat altijd weer op. De drukke werkdagen, een huishouden, hobby’s, sociale contacten, het kan nu weer doorgaan. Even wennen, uit je corona-bubbel komen en je gaat langzaam weer door met je ‘oude’ hobby’s en contacten.

Zo gaat de dienstverlening van Siebert & Wassink ook door. Het is dan wel zomerperiode, maar ook wij rennen, vliegen en gaan door! Maar altijd met de juiste aandacht, focus en enthousiasme. De zomer is voor veel mensen een moment van rust en focus op de andere bezigheden dan je werk. De periode waarin je geniet van alles wat om je heen gebeurt, misschien zelfs weer op een mooie vakantiebestemming.

Een motto in het leven heb ik niet, maar één ding wat ik wel altijd in mijn achterhoofd hou is: "Focus je op de juiste zaken, dan komt de rest vanzelf."

In het werk bij Siebert & Wassink kan ik het omschrijven als: Het samen doen en gastvrijheid, dat zijn voor mij typerende kenmerken en dit wil ik dan ook graag overbrengen. Het ondersteunen, regelen en organiseren is wat ik graag doe voor collega's en relaties. Op deze manier kan iedereen zich focussen op zijn of haar eigen zaken, wat kan leiden tot een eigen en gezamenlijk succes!

Uiteindelijk ren, spring, vlieg, val en sta je samen op. ‘Alles op z’n plek’. Ook de plek van Office Manager; het ontzorgen, ondersteunen, regelen en organiseren van de zaken voor de collega’s. Soms veel ballen in de lucht houden maar er altijd voor zorgen dat alle collega’s de juiste focus hebben en uiteindelijk dus ook dat succes!

Gastschrijver: Karlijn Nijenkamp.

Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden