Onmeuinig mooie dagen!

2022…wat een jaar, vaak een beetje raar en deels echt naar. Startend vanuit de ‘last-lockdown’ leken we eindelijk weer vrij en voluit los te kunnen, tot Rusland roet in het eten en bommen op de buren ging gooien. Dat leidde plaatselijk tot dood, verderf en ongekend doffe ellende en op wereldschaal tot spanningen, inflatie en energieschaarste.

"Alles is te koop behalve dat wat echt kostbaar is."

Ook in Nederland merken we de zorgen en onrust. Hoe houden we iedereen warm deze winter? Wat kun je met de huidige inflatie nog op tafel zetten of onder de boom leggen? We mogen van geluk spreken dat we in een economische sterk land leven, dat draagkrachtig genoeg is om geld uit te trekken voor steun, stabiliteit en solidariteit. Desondanks wordt van ons allemaal de bereidheid gevraagd om een stapje terug te doen waar nodig, of juist een stap naar voren te zetten waar dat kan.

Als je niet tevreden bent met wie je bent, zul je nooit tevreden zijn met wat je hebt. Mensen die geven zijn daarom vaak gelukkiger. Vooral als de waarde groter is dan alleen de prijs: oprechte interesse, een luisterend oor, een mooi compliment, een schouder of een steuntje in de rug. Die geschenken doen er meer toe dan pakjes onder de boom.

We wensen iedereen liefdevolle dagen toe en voor straks een fantastisch 2023. Bedankt voor de mooie samenwerking en het vertrouwen. We hopen dat we je ook in het nieuwe jaar weer onze tijd, energie en deskundigheid mogen schenken. In elk geval doen we je ook in het nieuwe jaar weer elke maandag een mooi inzicht cadeau.

Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden