Quote 33: Vijf jaar Verbondenheid

Nederland telt bijna 2.400.000 actieve bedrijven. Bijna 80% daarvan zijn ZZP'ers en eenmanszaken. De resterende 20% bestaat voor het grootste deel uit organisaties met enkele tot enkele tientallen medewerkers. Slechts 3 op de duizend bedrijven van Nederland heeft meer dan 100 collega’s aan het werk. Ons zusje Ventiv is daar inmiddels één van!

''Collega’s komen op de 1e plaats. Als jij goed voor hen zorgt, zorgen zij goed voor je klanten.''

Vrijdag was ze jarig en werd 5 jaar oud. Misschien wel de mooiste leeftijd voor een organisatie. Oud en stabiel genoeg om bewezen te hebben dat je een blijvertje bent. Nog jong en fris genoeg om te bruisen van energie en ambitie. En bruisen is wat dit team van engineers doet! Sommige van hen al vanaf het eerste uur. Sinds de start in 2018 is Ventiv elke maand gegroeid. Eerst in Hengelo en sinds dit jaar ook in Arnhem. Er ligt nog veel meer moois in het verschiet.

Engineers zijn dun gezaaid en erg gewild. Techniek & innovatie speelt een sleutelrol in onze snel veranderende wereld. Engineers hebben de banen voor het uitkiezen. Wie in deze tijd een ingenieursbureau in de markt zet, moet durf, drive en doorzettingsvermogen hebben, maar bovenal met een verschrikkelijk goed concept komen.

Collega’s! Dat verklaart een belangrijk deel van het succes. Ventiv is geen detacheerder die mensen op opdrachten plaatst. Ventiv is een hecht team van technische professionals, met de drive en het enthousiasme om technische vraagstukken adequaat en kwalitatief op te lossen. Ventiv Engineers kiest heel bewust voor mensen die met hun kwaliteit en persoonlijkheid het verschil maken.

Omgekeerd kiezen ambitieuze en kwalitatieve engineers ook heel bewust voor Ventiv. Technische uitblinkers willen hun hoofd breken over ingewikkelde en innovatieve vraagstukken, niet over hun baan of hun toekomst.

De kernbelofte is heel goed luisteren naar de behoefte van engineers en investeren in hun professionele ontwikkeling. We zijn er trots op dat wij vanuit Siebert & Wassink die betrokkenheid mogen vertalen in aansprekende ontwikkelprogramma’s en versterken door assessment en coaching. S&W versterkt organisaties met talent; Ventiv versterkt organisaties met techniek. Twee werelden die samen het verschil maken; 1+1=3.

Graag feliciteren wij onze Ventiv collega’s met deze fantastische mijlpaal. Samen bouwen we verder aan Ventiv! Op weg naar een onderneming van 250+ enthousiaste collega’s. Daar telt Nederland er nu nog maar 3.500 van.

Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden