Quote 34: Handig

De zomer loopt langzaam ten einde. De vakanties zijn voorbij of alweer bijna vergeten. Jeukten je handen om weer vol aan de bak te gaan of kon je al op je vingers natellen wat je op je werk gaat aantreffen? Is het alle hands aan dek, of doe je het met twee vingers in de neus? Tijd voor een vingervlugge loopbaan APK. Tel je mee?

''Ik waardeer mijn vingers enorm, ik kan er altijd op rekenen.''

Duim: Wat gaat goed? Waar ben je positief over? Welke stappen heb je gezet? Wat heb je echt in de vingers? Wat zegt dat over jouw kwaliteiten? Wat kun je daar nog meer mee doen? Welke doelen heb je bereikt en welke successen mocht je vieren? Hoe kun je daar nog meer van genieten?

Wijsvinger: Waar wilde je ooit naar toe? En gaat het al een beetje de goede kant op? Zit je nog op het juiste spoor of wordt het tijd voor een wissel?

Middelvinger: Waar baal je van? Wat frustreert je of kost te veel energie? Waar wil je écht mee stoppen? Dit kan een taak of een rol zijn, maar ook gedrag, gewoonten of gedoe. Voor de één is het stoppen om overal ‘ja’ op te zeggen, voor de ander is het ophouden met uitstellen, kappen met duizend ballen in de lucht te houden, of geen energie meer te steken in situaties of relaties die je niks brengen.

Ringvinger: Waar ben je trouw aan? Wat wil je behouden? Met wie voel je je verbonden en wat is écht belangrijk in je leven en loopbaan?

Pink: Wat houdt je klein? Wat remt jouw groei en heeft aandacht nodig? Wat heb je verwaarloosd?

We zijn benieuwd naar jouw antwoorden. Waar heb je een handje van en wat ga jij met beide handen aanpakken? Voor wie na deze vingeroefening wat meer de diepte in wil, hebben we een inspirerend loopbaanassessment in ons portfolio.

Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden