Quote 40: Ongoing growing

Zoals elk jaar kwam het weer op de agenda. Doen we het dit keer wél of laten we het weer voorbij gaan. De aanmelding voor FD Gazellen. Al 5 jaar groeien Siebert & Wassink én Ventiv Engineers als kool. In volume, professionaliteit en impact. Onze mensen brengen dat; onze klanten voelen dat; de markt ervaart dat. Wat voegt een Gazellen-award daaraan toe?

"Groeien is een resultaat, boeien is waar het om gaat."

De actieve LinkedIngebruiker kan er de klok op gelijk zetten. Wanneer de blaadjes van de bomen vallen, waaien de FD Gazellen je om de oren. Je scrolt van het ene ***breaking*** bericht, naar de volgende blije-bijdrage. Het past in de huidige ‘insta-look-at-me-selfie’-cultuur, met haar adagium: ‘een dag niet geliket, is een dag niet geleefd’. Aan die vaart der vluchtigheid doen wij, met onze 12 duizend volgers, normaal ook gewoon mee dus zeiden we ditmaal geen nee en kregen er twee. Beide bedrijven, Ventiv Engineers én Siebert & Wassink, ontvingen een FD Gazellen met glans, vlag en wimpel.

We verwachten niet dat iedereen ons nu uitbundig gaat feliciteren. We willen wel de gelegenheid bieden om wat van ons te leren. Door óók wat inhoud te geven aan de basis onder die groei. Delen is immers het nieuwe vermenigvuldigen:

Mensen maken het verschil! Die formule is tamelijk simpel, maar niet altijd gemakkelijk. Onze collega’s zijn heel verschillend, maar hebben 5 gedragskenmerken gemeen. In onze ogen vormen deze 5 principes de basis van de groei die we elk jaar opnieuw realiseren:

1. Stel de hoogste doelen en de beste vragen
2. Focus op wat belangrijk is
3. Doe wat het resultaat nodig heeft
4. Zorg dat je ‘je shit’ voor elkaar hebt
5. Vraag hulp en vier successen

Dit zijn open deuren of geen holle kreten. Ze hangen niet op een tegeltje aan de muur naast die Gazellen-award. Het is dagelijks gedrag waarop we elkaar aanspreken. Het is ontwikkeling, waarin we elkaar elke dag versterken. Wil je ook groeien in kwaliteit, mentaliteit en winstgevendheid? Vraag het ons!


Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden