Quote 48: Kerstgroet

De week voor kerst is aangebroken. Nog snel de laatste loodjes en dan de cadeautjes. Het afgelopen jaar voelde voor ons al als een groot cadeau. We kunnen terugblikken op een jaar van ongekende groei en prestaties. We hebben de grenzen van onze ambities verlegd en tot nieuwe hoogten gebracht. Onze bedrijven Ventiv Engineers en Siebert & Wassink zijn gegroeid in omvang, omzet en ondernemerschap.

"Kerst is de beste tijd om te pieken."

In 2023 openden we met trots de deuren van Ventiv in Arnhem, we vonden met onze bedrijven een strategisch partner in Quadrum Capital, richtte de Concreto Group op, mochten tal van nieuwe collega’s verwelkomen, konden Martijn Baas, Thijs Winkel en Bart te Focht laten toetreden als partners, vierden 5 jaar Ventiv, wonnen twee FD-gazellen-awards en ontwikkelden een aansprekende visie op versterking, ontwikkeling en verdere groei van onze organisaties.

Aan de basis van al deze ontwikkelingen staan het plezier, de professionaliteit en de prestaties van onze collega’s. Maar niets is mogelijk zonder het vertrouwen van al onze klanten. Sterke prestaties komen uitsluitend voort uit goede relaties. Daar zijn we heel dankbaar voor.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar. Op naar een veelbelovend 2024. Welke presentjes het nieuwe jaar in petto heeft weet nog niemand. In elk geval doen wij je ook in 2024 weer elke maandag een mooi inzicht cadeau.

Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden