Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

1 2tje

"Soms is de assist nog mooier dan het doelpunt"

Bij deze quote van Arjen Robben moet ik altijd denken aan de kampioenswedstrijd van FC Twente. In de 23e minuut maakt Bryan Ruiz de 0-1 voor Twente na een weergaloze trap over nagenoeg het hele veld door Theo Janssen. Wat een baas! Elkaar opzoeken is in het voetbal de enige manier om als team te winnen. Zoals we dit weekend bij VVV tegen Ajax zagen; als de combinaties gevonden worden, loopt het als een trein.


Bij deze quote moet ik ook altijd denken aan onze eigen Martijn Baas. Niet dat hij over het gouden linkerbeen van Theo beschikt. Hoewel Martijn zeker niet onverdienstelijk voetbalt en onlangs het KNVB UEFA C diploma voor trainers behaalde, is hij vooral een geweldige teamspeler die de waarde van deze uitspraak regelmatig in praktijk brengt.

Een één-tweetje, niet te verwarren met een tweetje, is een snelle gecombineerde actie waarin twee teamgenoten de tegenstander omspelen en scoren. In het bedrijfsleven zien we ook steeds vaker één-tweetjes. Vooral in de maakindustrie leiden de meest onwaarschijnlijke combinaties soms tot de mooiste producten. Philips ontwikkelde de Senseo met Douwe Egberts, MP3-spelers met Nike, een elektrische tandenborstel met Procter & Gamble en bouwde een scheerapparaat met Nivea.

Siebert & Wassink heeft veel klanten in de maakindustrie. Het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van machines en apparaten is enorm fascinerend. Hoewel onze focus altijd in het vinden, selecteren of ontwikkelen van management en directie ligt, blijft de techniek altijd boeiend. Daarom startten we 2 jaar geleden met Ventiv Engineers een onderscheidend concept. Inmiddels groeit Ventiv in Oost-Nederland al richting de vijftig collega’s en wordt gekeken naar uitbreiding in Noord- en Midden-Nederland. Engineers die uitblinken, mede dankzij de één-tweetjes met S&W.

Er is geen tweede engineersbureau dat ruim twintig jaar ervaring in assessments, coaching, werving en selectie in huis heeft. Dit biedt een ongekend voordeel voor ambitieuze en talentvolle engineers die zich blijvend willen ontwikkelen. Omgekeerd heeft Ventiv Engineers inmiddels een eigen en ijzersterke reputatie verworven, met klanten als Demcon, VDL, Norma, DGS en Selo. Die bedrijven hebben in hun ambities vaak ruimte voor tijdelijke expertise met een blijvend resultaat en soms behoefte aan een goede sparringpartner in werving, selectie assessment en organisatieontwikkeling.

‘Een combinatie die werkt’ was 20 jaar geleden het motto bij de start van Siebert & Wassink. Ons bedrijf heeft zich sindsdien sterk ontwikkeld en Ventiv heeft die ontwikkeling nog eens een extra boost gegeven. Het blijft altijd de combinatie die het beste werkt. Collega’s die elkaar gemakkelijk vinden, elkaars sterktes kennen en elkaar kansen gunnen. ‘Waar combinatie mogelijk is, is concurrentie onmogelijk’ zei George Stephenson ruim 200 jaar geleden al. George was trouwens ook zo’n engineer die uitblonk. Hij is de uitvinder van de eerste praktisch toepasbare locomotief en we weten allemaal hoe die zich heeft ontwikkeld…….. als een trein.

Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden