Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Stormachtig

"Dé manier om het beste in mensen naar boven te halen, is door het beste van ze te verwachten."

De eerste storm van 2020 was niet maar zozo. We hopen dat u er zonder schade van af bent gekomen en misschien zelfs heeft kunnen genieten van het natuurgeweld. Ciara is weer vort! Over naar de orde van de dag. Want op de wind van gisteren, kun je vandaag niet zeilen.

Siebert & Wassink maakt ook een stormachtige groei door. We hebben nooit de ambitie gehad om het grootste bureau te worden. Wel willen we altijd het beste bureau blijven. Het verschil maken! Dat betekent soms ook dat je moet groeien om de wind in de zeilen te houden. Je eigen organisatie met talent versterken, om nog beter aan het talent van je klanten te werken.

Succesvolle mensen stellen betere vragen. Als resultaat daarvan krijgen ze betere antwoorden. Wie betere antwoorden heeft, behaalt betere resultaten. ‘Doen wat het resultaat nodig heeft’ is al bijna 20 jaar ons motto. Dat begint dus altijd met het stellen van de beste vragen. Nieuwsgierigheid is de moeder aller competenties en daarmee de belangrijkste eigenschap van de beste mensen. In de af-gelopen maanden hebben we drie geweldige vragenstellers in ons team mogen verwelkomen. Ciara hebben we aan ons voorbij laten gaan. Suzan, Timon en Elora niet. We stellen ze graag aan u voor:

Suzan Horsthuis behaalde haar master in arbeids- en organisatiepsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze deed onder meer ervaring op als consultant in personeelsbemiddeling. In november kwam zij ons Assessment & Advies team versterken. Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald; zelfs niet bij windkracht 12. Wat dit voor Suzan betekent leest u hier.

“Wacht veranderingen niet af, veroorzaak ze zelf", is het motto van Timon Ros. Ambitieus als hij is om op het hoogste niveau te kunnen spelen, maakte Timon afgelopen week zijn transfer naar DSiebert & Wassink. Daarmee breidt ons team Werving & Selectie verder uit, met een ervaren topspeler. Timon was al flink op weg om supermarkt manager te worden toen hij het Human Resources virus opliep. Hij zegde zijn baan op, ging HRM studeren aan de HAN en werkte als HR adviseur, Recruiter en Consultant in Werving & Selectie. Welke ‘wind of chance’ Timon met u kan veroorzaken leest u hier.

“Je zorgen maken is de verkeerde kant op fantaseren” is het motto van Elora Luijkx die ons supportteam is komen versterken. Elora studeerde communicatiewetenschappen aan de UU en onderwijskunde aan de UT. Als officemanager bij Siebert & Wassink wacht ze niet op de vraag. Die stelt ze zelf. Uit leergierigheid of nieuwsgierigheid. Wie nieuwsgierig is naar Elora klikt hier.

Wat maakt het verschil, is een goede vraag. De betere vraag is: Wie maakt het verschil? Want het zijn altijd de mensen die het verschil in organisaties maken. Wilt u ook de betere mensen, die, met de betere vragen, de betere resultaten boeken? Vraag het ons!

Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy