Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Unlocking 2021

Talent krijgt pas waarde als je het kunt benutten

Hey hallo, daar zijn we dan weer. De eerste werkdag van een nieuw jaar, dat al net zo begon als het oude eindigde: in lockdown. Opgesloten in onze veilige huizen en verlaten kantoren. Afgesloten van bijna alles wat het leven en werken zo boeiend maakt; interactie met andere levende aardelingen. En dan niet verstopt achter een scherm, een mondkapje of zo’n anderhalve meter. Maar gewoon in het wild, van dichtbij. Elkaar in de ogen kijken, drie zoenen geven en toosten op een geweldig 2021.

Vanzelfsprekend hadden we op 31 december liever Covid dan de Britten achtergelaten, maar zo werkt het helaas niet. Net zomin als in winterslaap gaan en wachten tot het allemaal overwaait. Er zijn vaccins op komst, die weinig bescherming bieden tegen alle onzin die wordt verspreid, maar wel uitstekend schijnen te werken tegen Corona. Nu nog een overheid die zo’n mega operatie een beetje handig kan uitrollen. Want wat we daarvan in 2020 zagen, in het opschalen van beschikbare mondkapjes, testcapaciteit en ziekenhuisbedden, geeft nog niet echt veel hoop op een professionele prik-planning.

En daar start de boodschap van deze eerste maandagmorgenquote van 2021: Unlock human potential! Benut alle capaciteit die er is en laat niemand wegkwijnen in deze lockdown. Want als er bijvoorbeeld één bedrijfstak is die zo’n vaccin-uitrol vlekkeloos kan organiseren, met alle logistieke uitdagingen, zoals het opzetten en inrichten van hallen, de ICT-infrastructuur, bevoorrading en beveiliging, crowd-management, het coördineren van tijdsloten en ticketing en alles wat er nog meer bij komt kijken… dan is het wel de bedrijfstak die momenteel het hards op z’n kont zit: de evenementenbranche!

Dit is een boodschap aan de overheid, maar ook aan ondernemers, onderwijzers en onszelf. Benut elk potentieel; vooral nu, tijdens deze tweede lockdown. Wees creatief, kijk verder dan wat voor de hand ligt. Het zijn bijzondere tijden, die bieden buitengewone kansen. Vind de sleutels om elk talent te benutten zodat die echt waarde krijgt. Van alle soorten van verspilling is die van talent nog wel het ergst.

Vanuit dit prachtige motto start vandaag onze nieuwe collega Manon Nijland. Zij kan in 1 dag meer ideeën, mogelijkheden en kansen genereren dan veel anderen in een maand. Manon krijgt energie wanneer zij anderen kan helpen met frisse ideeën en kundige oplossingen. Kortom, Manon is S&W en helpt je graag om jouw organisatie in 2021 met talent te versterken.

Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden