Wij zijn verhuisd!

Je moet bewegen om in de zon te blijven. Dus daar stonden we afgelopen vrijdagmiddag, in de vrolijke zon op ons nieuwe balkon. Uitkijkend over het knooppunt waar de wegen uit alle windstreken samenkomen. Een eerste Vrijmibo in ons nieuwe clubhuis aan de Demmersweg 2 te Hengelo. 22,5 jaar hielden we huis in Enschede. Eigenlijk groeiden we jaren geleden al uit ons kantoor. Maar ‘thuiswerk-covid’, kantoor Lichtenvoorde en de uitbreiding naar Apeldoorn gaven lucht. Tot we eindelijk de beste plek voor het betere bureau hadden gevonden.

Op 2 mei werden wij de trotse eigenaar van een prachtig bedrijfspand op 1 van de mooiste locaties van Twente. Prachtig gelegen, perfect bereikbaar en prima parkeergelegenheid. In een paar maanden tijd gaven we het pand zowel van binnen als van buiten een complete make-over. Met dank aan onder meer onze geweldige bouwbegeleider Gijs Ensink van NSNK, ABRO Projectafbouw en onze klanten Lassche & Keizer, Delmar kantoormeubelen en Succes Signs. We willen hen en de vele andere betrokken partners, leveranciers en collega’s hartelijk danken voor hun bijdrage aan deze sprong vooruit.

‘Zonder inzicht geen uitzicht’. Dit credo zag je wanneer je uit het raam van ons kantoor in Enschede naar buiten keek. Een voortdurende reminder aan onszelf, dat vooruitgang altijd begint bij zelfinzicht en leren start met reflecteren. Maar het omgekeerde is ook waar. Een ander uitzicht geeft ook een nieuw perspectief. Een realiteit bestaat altijd uit verschillende gezichtspunten. Het kost soms moeite en moed om die van elkaar te willen zien. Maar als we daarin slagen, dan komen we samen verder.

Onze nieuwe stek geeft ruimte aan de ambitie van Siebert & Wassink én van Ventiv Engineers; nu nog goede buur, straks huisgenoot. We hebben zin in deze nieuwe fase. Er ligt nog veel moois in het verschiet. Vrijdag zagen we het al: het vooruitzicht is goed.

Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden