Assessment & Coaching Oost NL

OOST NL is dè ontwikkelingsmaatschappij van Oost-Nederland. In opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de provincies Gelderland en Overijssel versterken zij de regionale economie. OOST NL laat ondernemers sneller innoveren, investeren en internationaliseren. Het is een platte organisatie waarin voornamelijk hoog opgeleide professionals werkzaam zijn. OOST NL is een kennisintensief bedrijf dat haar accent legt op denkwerk, vernieuwing, non-routine en kennis.


Uitdaging

OOST NL is als organisatie sterk veranderd en gegroeid de afgelopen jaren. Op dit moment ligt de focus op consolideren en het versterken van de organisatie. Om professionals binnen OOST NL beter te ondersteunen in persoonlijke ontwikkeling en om hen te begeleiden naar nieuw perspectief, is Siebert & Wassink voor OOST NL haar vaste partner. Senior adviseur Jeannette Wallerbos is als lead assessor betrokken bij selectie- en ontwikkelvraagstukken, vaak in combinatie met coaching, om aan ontwikkelpunten direct een juiste invulling te kunnen geven.

Oplossing

Elk assessment of coachtraject is maatwerk waarin de professional centraal staat en het vertrekpunt vormt in het ontwikkelproces. Het is mooi om te zien dat mensen binnen OOST NL zich verder ontplooien en zij gestimuleerd worden om zich verder te ontwikkelen. OOST NL is een mooie organisatie waar spontane en ondernemende mensen werkzaam zijn. Inmiddels zijn we al bijna 10 jaar partner van OOST NL en kan Siebert & Wassink daarmee haar bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van bedrijven in Oost-Nederland! ​

HP
Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden