Global Sales Director HP Valves

HP Valves in Hengelo is een moderne en gerenommeerde producent van hoge druk afsluiters- en accessoires die wereldwijd worden toegepast in energiecentrales. HP Valves is uitgegroeid tot een gewaardeerd voorkeursleverancier voor contractors en OEM’s wereldwijd. Dankzij een uitstekende reputatie heeft HP Valves zich een positie verworven in het topsegment van deze wereldwijde markt. Zij is businesspartner van gerenommeerde sleutelspelers zoals Siemens, NEM Energy, Mitsubishi-Hitachi Power Systems en GE Power. Wereldwijde ambitie met een Twentse no-nonsense mentaliteit. Dat kenmerkt HP valves. In totaal werken ruim 140 medewerkers aan het ontwerp, de productie en de verkoop van hogedruk afsluiters. Naast de Nederlandse hoofdvestiging heeft HP Valves een dochterbedrijf in Seoul, Zuid-Korea dat met ruim 70 medewerkers complementaire producten ontwerpt en produceert. HP Valves kenmerkt zich door een informele, pragmatische en resultaatgerichte cultuur. De medewerkers zijn betrokken, professioneel en krijgen veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling.


Uitdaging

Vanwege het doorgroeien van de Sales-directeur naar de positie van Managing Director ontstond een vacature op een cruciale sleutelpositie van de organisatie. HP zocht een stevige Sales Director die de verkooporganisatie verder kon ontwikkelen en de commerciële strategie, omzetdoelen en verkoopplannen richting kon geven en realiseren.Vanzelfsprekend moest deze nieuwe MT collega expertise hebben in sales en techniek en bovenal goed passen binnen deze Twentse organisatie en haar mondiale ambities.

Oplossing

Zolang als Siebert & Wassink bestaat, is HP Valves een even trouwe als geliefde klant. Vanzelfsprekend hebben wij deze opdracht vanuit onze expertise en betrokkenheid aangepakt. We hebben op basis van een haarscherp profiel de allerbeste kandidaat in de markt weten te vinden en interesseren.We zijn daarbij niet over één nacht ijs gegaan. Inmiddels is deze kandidaat aan deze mooie en verantwoordelijke rol begonnen en neemt drive, ambitie, sales-expertise en betrokkenheid mee. daarmee zetten zowel HP valves als haar nieuwe Sales Director, een flinke stap vooruit in ontwikkeling en resultaat.

HP
Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden