Recruitmentpartner REMONDIS

REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. REMONDIS Nederland biedt branchegerichte totaaloplossingen voor afvalinzameling, afvalverwerking, Recycling en Rioolservice voor particulieren, bedrijven en overheid en wil ook in Nederland de grootste dienstverlener worden.

Uitdaging

Om deze ambities en bijbehorende groei van REMONDIS te realiseren heeft REMONDIS, Siebert & Wassink ingeschakeld om de vacatures die REMONDIS in Nederland heeft op MBO+/HBO/Academisch niveau, adequaat in te vullen. Ons antwoord: “Working for the future” is het motto van Remondis. Deze belofte past als geen ander bij onze senior recruiter Tom Munster. Naast het goed en snel in vullen van vacatures, ondersteunt hij REMONDIS bij het creëren van een beter werkgeversbekendheid op de arbeidsmarkt in Nederland om (toekomstige) interessante kandidaten aan zich te binden.

Oplossing

Inmiddels zijn we tientallen bemiddelingen verder en mag geconcludeerd worden dat de samenwerking tussen REMONDIS en Siebert & Wassink een succes is. Er ligt een structurele en strategische basis voor een langdurige en constructieve samenwerking. Een fundament van kennis, kunde, kwaliteit en vertrouwen die elkaar versterken op korte-, midden- en lange termijn. Wat in oktober 2017 begon met een try-out van drie vacatures groeit steeds verder uit tot een strategisch partnerschap in recruitment. Samen met REMONDIS blijven we werken aan de toekomst!

Remondis
Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden