Siebert & Wassink in coronatijd

Met gepaste voorzichtigheid is veel mogelijk

De coronatijd heeft ons laten zien dat we flexibel zijn en veel “op afstand” kunnen doen. Nu we ons midden in de tweede golf bevinden proberen wij er voor te zorgen dat de dienstverlening van ons bureau ongestoord verder gaat op een veilige manier waarin wij de gezondheid van iedereen kunnen waarborgen.

Uiteraard nemen wij bij de uitvoering van ons werk de richtlijnen van de overheid in acht. Onderstaand een korte opsomming van onze flexibele aanpak rondom werving & selectie, assessments, coaching en advies.


Werving & Selectie

De korte periode van voorzichtigheid is veranderd in nieuwsgierigheid. We krijgen momenteel weer uitstekende reacties van kandidaten op onze gepubliceerde vacatures. Interviews voeren we op ons kantoor of via video-bellen. De keuze is afhankelijk van de wensen van de kandidaat en de gezondheid van de adviseur en de kandidaat. Wij beschikken over meerdere spreekkamers waarin we de 1,5 meter afstand kunnen garanderen. Bij vervolggesprekken tussen de klant en kandidaten, maakt de klant de keuze of het gesprek op kantoor of via videobellen plaatsvindt.

Assessments / coaching

Wij zijn in de gelegenheid om assessments geheel digitaal af te nemen. De voorkeur van veel kandidaten is echter een assessment op kantoor en daar kunnen we gehoor aan geven.


Onze assessmentsruimtes zijn groot genoeg voor de 1,5 meter afstand en beschikken ieder over voorzieningen voor de kandidaat, zoals hygiënepompjes en een eigen koffie- en theeapparaat. Ook coachtrajecten voeren we zowel op kantoor als middels videobellen uit.

HR-advies

De afgelopen maanden hebben we menig gesprek met een directeur, managementteam of OR digitaal gevoerd. Ook voeren we besprekingen met klanten buiten, tijdens een wandeling. Beide zeer prettige en effectieve methodes. Nu de maatregelen weer strak getrokken worden bekijken we per situatie of we deze gesprekken digitaal of fysiek voeren.

Ook in de 1,5 meter economie blijven wij graag voldoende dichtbij om te helpen met raad, daad en creatieve oplossingen. Met gepaste voorzichtigheid, is veel mogelijk.


Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden